Pastile de slabit SuperSlim Contrafacute

Pastile de slabit SuperSlim false (contrafacute)

Atentie! Sunt pe piata Pastile de slabit SuperSlim contrafacute!
Capsula de slabit contrafacuta contine amfetamine sau derivate ale acestora, precursori de droguri ce pot afecta sanatatea.


Amfetaminele (sibutramina)

Amfetaminele (asa cum este si sibutramina introdusa "mascat" in unele capsule de slabit, de cele mai multe ori contrafacute) sunt droguri, medicamente care maresc viteza de reactie a organismului.
Amfetaminele fac inima să lucreze mai repede si pompeaza adrenalina.
Amfetamina a fost folosita ca drog militar pentru a le da soldatţilor mai multa energie si a le mari viteza de reactie.
O persoana aflata sub influenta amfetaminelor este energica, euforica, cu pupilele dilatate, vorbareata, sigura pe sine, aer de superioritate.

Efectele folosirii pe termen scurt ale consumului de amfetamina (sibutramina)


Amfetamina sulfat dă celor care o folosesc extraenergie pentru 6-10 ore, previne somnul, reduce apetitul, măreşte viteza inimii, accelerează respiraţia şi dilată pupilele. Consumatorii acestei amfetamine se simt plini de energie, mai veseli şi încrezători şi din cauza acestor efecte există un risc foarte mare al dependenţei psihologice.

Efectele folosirii pe termen indelungat ale consumului de amfetamina

Consumatorii înrăiţi riscă afectarea vaselor de sânge, a inimii, mai ales cei care au deja probleme cu o mare presiune a sângelui, probleme cu inima şi cei care fac exerciţii de forţă în timp ce iau drogul. Consumatorii care sunt obişnuiţi cu doze mari riscă să dezvolte crize de halucinaţii, deziluzii şi paranoia.

(sursa: ro.wikipedia.org)

info Pastile de slabit SuperSlim Contrafacute

Pastile de slabit SuperSlim Contrafacute a fost publicat de Andreea la 15:53, in Capsula De Slabit SuperSlim -> / / / / / / si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu